lunes, 27 de junio de 2016

Primera Concentració a la Residencia Can Rovira

Continuen els acomiadaments i aquesta vegada ha estat la nostra delegada sindical de CNT-AIT. No volen Sindicats a la Residència Can Rovira.

Sembla que no els ha fet gens de gràcia la notificació que van rebre fa uns dies comunicant que dues treballadores s’havien afiliat a la CNT per defensar el seus drets i que actualment són delegades de la Secció Sindical.

Des del Sindicat no tolerarem cap tipus de discriminació sindical per part de l'empresa i han d'entendre que no ens aturarem i que continuarem exigint que es respectin els nostres drets.

Des del departament de Jurídica s’està començant a interposar un seguit de denúncies en diferents matèries.

La situació actual és insostenible: les treballadores no poden gaudir dels descansos que marca el conveni i les obliguen a realitzar tasques de neteja o a subministrar medicaments sense tenir la titulació especifica que els permeti realitzar aquestes funcions. 

El passat dissabte es va realitzar la primera concentració davant de la Residència per sol·licitar la readmissió de les treballadores acomiadades. 


Residencia Can Rovira

Residencia Can Rovira

Residencia Can Rovira


Des del sindicat sempre hem mostrat voluntat per reunir-nos amb la direcció, que es nega a parlar i fa cas omís de les nostres reivindicacions.

Des que el Sindicat de Cornellà té representació a la Residència, hem notat alguns petits canvis: han arreglat alguna barana trencada i estan intentant acabar amb les paneroles.

Considerem que això no és suficient i continuarem reclamant que es compleixin les normatives, tant a nivell de seguretat i d'higiene, així com els drets laborals.



3 comentarios:

  1. Gràcies Josep, pots posar-te en contacte amb el sindicat a residenciacanroviracnt@gmail.com o cornella@cnt.es

    ResponderEliminar